Filter By

Lengte

Lengte

Breedte

Breedte

Hypoallergeen

Hypoallergeen

Houdbaarheid

Houdbaarheid

Width

Width

Tapes

Onze tapes zijn verkrijgbaar in rollen van 2.75m en 11m. 

Tape is dubbelzijdig plakkend, dus aan een kant plakken ze op de hoofdhuid en aan de andere kant aan het haarwerk. Deze tape is te verkrijgen in rollen en voorgesneden vormen, zoals een contour strip en rechte strip. De tapes zijn er in verschillende lijm sterktes. 

Bij gebruik wordt als eerste de tape aan de binnenkant van het haarwerk geplakt ( op de PU, lace of mono-filament, plakplaatsen) , vervolgens het haarwerk aanbrengen.

Voor elke haarwerk is er een goede SUNSHINE tape beschikbaar, daar kunt op vertrouwen. De tapes zijn o.a. te verkrijgen als zijnde waterdicht, hyperallergeen en van hoge kwaliteit.

Tapes

Tapes

There are 12 products.

Showing 1-12 of 12 item(s)

Active filters

Sunshine Tape Original

10,89  Price

Onze wereldberoemde Sunshine Tape heeft een uitstekende kleefkracht en bevestigt haarwerken als geen andere tape op de markt.

Stick It Tape

10,89  Price

Bent u op zoek naar een lichte, dunne tape die goed houdt voor uw haarwerk? Stick It biedt meer dan 4 weken stevige houdbaarheid.

Quick Aggressive Tape

7,49  Price

Te gebruiken bij alle soorten haarwerken, zoals lace en PU. Deze medische geteste tape is zeer flexibel in gebruik, vooral erg handig tijdens het bevestigen.

Lijmen, plakken van (lace)...

0,00  Price

Sunshine tapes voor het bevestigen dmv Plakstrips, tape en lijmen van pruiken, toupets, haardelen, haarstukken, lacepruiken, lacewigs,, hairextensions, extensions van echt haar, synthetisch haar, echt europees haar, cyberhair en vital hair.

infix hair - aderans - kondor hair - Finkers - Follea - raquel welch, ellen wille, FOLLEA, Infixhair, perucci, Gisela mayer, Ingo mayer, GFH, Dening hair, Bergmann, Fancy Hair, Modess, Hairpower