Filter By

Hypoallergeen

Hypoallergeen

Tape vorm

Tape vorm

Houdbaarheid

Houdbaarheid

Strips

Onze strips zijn verkrijgbaar in rechte vorm en contour vorm.

De contour strips kunnen worden gebruikt aan de voorkant of achterkant van het haarwerk deze zijn al voorgevormd en hoeven dus niet in de juiste vorm geknipt te worden. 

De rechte strips daarentegen kunnen eventueel nog een beetje in de vorm worden geknipt van het haarwerk. De keuze welke u maakt is geheel afhankelijk van uw eigen wensen! 

De kleefkracht heeft uiteraard geen invloed op de keuze welke u maakt!

Strips

Strips

There are 11 products.

Showing 1-11 of 11 item(s)

Active filters

1522 Cuttings

7,39  Price

Een favoriete strip, deze strip is geschikt voor dagelijks gebruik, medisch getest en is hypo-allergeen.

Quick Aggressive Cuttings

7,39  Price

Te gebruiken bij alle soorten haarwerken, zoals lace en PU. Deze medische geteste strip is zeer flexibel in gebruik, vooral erg handig tijdens het bevestigen.

Hyper Hold Cuttings

9,68  Price

De meest sterke strip op de markt. De tape is door zijn matte afwerking, nagenoeg onzichtbaar door lace haarwerken.

No Glue Cuttings

7,56  Price

Deze strip is sterker en langer houdbaar dan de 1522 tape, gegarandeerde kleefkracht tot 14 dagen met een minimaal residu.

Liberty Red Cuttings

7,62  Price

De Liberty Red Strip heeft een lange houdbaarheid en een laag residu, die het beste werkt op polyurethaan (PU) units haarwerken.

Sunshine Cuttings

7,56  Price

Onze wereldberoemde Sunshine Strip heeft een uitstekende kleefkracht en bevestigt haarwerken als geen andere tape op de markt.

Stick It Cuttings

7,56  Price

Bent u op zoek naar een lichte, dunne strip die goed houdt? Stick It biedt meer dan 4 weken stevige houdbaarheid voor uw pruik en haarwerk.

Super Cloth Cuttings

7,56  Price

Deze canvas strip wordt al meer dan 30 jaar geproduceerd en is vooral populair bij gebruikers die op de kleefkracht en structuur moeten kunnen vertrouwen. Prima tape voor uw haarwerk.

Pruikentape - Haarwerktape...

0,00  Price

SUNSHINETAPE de webshop voor tapes, plak-strips, en lijmen voor het bevestigen, plakken van haarwerken en pruiken, haardel, toupets, haarstukken, extensions, lace wig van echt haar, Aziatisch haar, Europees haar, Cyberhair en Vtial hair.

SUNSHINETAPE, Verschillende kwalitatieve tapes in kleefkracht en houdbaarheid, met een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding.

Innovatieve tapes, lijmen voor haarwerken en pruiken, de nieuwe norm op het gebied van haarwerkbevestiging, of het nu Permanente of semi permanente bevestiging is, SUNSHINETAPE  geeft u de zekerheid.