Lijmen

Vloeibare lijm om een haarwerk te bevestigen is ook een goede optie, de lijm wordt aangebracht op de gereinigde en ontvette hoofdhuid en op de gedeeltes van het haarwerk, even laten indrogen en vervolgens goed aandrukken. De lijmen zijn transparant en daardoor onzichtbaar. Voor lace haarwerken zijn vloeibare lijmen uitermate geschikt.

Vele van onze klanten gebruiken een ondertape ter bescherming van het haarwerk tegen de lijm. De ondertape wordt eerst aan de binnenzijde van het haarwerk geplakt, en vervolgens wordt de lijm op de ondertape en de hoofdhuid aangebracht, even laten indrogen, het haarwerk aanbrengen en aandrukken. Ondertapes zijn de Base tape en de liberty Red van de Sunshine. Bij een lace haarwerk is een ondertape NIET gewenst.

Lijmen

Lijmen

There are 7 products.

Showing 1-7 of 7 item(s)

Active filters

Skin Safe Acrylic Adhesive...

11,49  Price

Sunshine Skin Safe Acrylic Adhesive - Daily wear is een dunnere versie van de Skin Safe Acrylic Adhesive voor het verlijmen van haarwerken.

Silicone Elite - Extended Wear

15,39  Price

Sunshine Silicone Elite - Extended wear is een dunnere versie van de Silicone Elite - Maximum Wear, de sterkste lijm op siliconen basis, verkrijgbaar op de markt.

Lijmen, plakken van (lace)...

0,00  Price

Sunshine tapes voor het bevestigen dmv Plakstrips, tape en lijmen van pruiken, toupets, haardelen, haarstukken, lacepruiken, lacewigs,, hairextensions, extensions van echt haar, synthetisch haar, echt europees haar, cyberhair en vital hair.

infix hair - aderans - kondor hair - Finkers - Follea - raquel welch, ellen wille, FOLLEA, Infixhair, perucci, Gisela mayer, Ingo mayer, GFH, Dening hair, Bergmann, Fancy Hair, Modess, Hairpower