Bevestigen van haarwerken en pruiken

Wij kunnen haarwerken voor een tijdsduur van 1 dag tot max. 6 weken bevestigen. Een goede bevestiging is heel belangrijk, het geeft u vertrouwen en men kan het haarwerk beter modelleren. De vraag is natuurlijk, welke lijm of plakstrip kunnen we dan het beste gebruiken? De keuze van een lijm of plakstrips is afhankelijk van het binnenwerk van het haarwerk, is er een lace, een pu of een monofilament en de gewenste houdbaarheid. De draagtijd verschilt sterk per persoon, dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen, mate van transpiratie. Meestal worden tapes en lijmen gebruikt in de contour van het haarwerk.

Advies

Het is verstandig om enkele tapes en lijmen eens uit te proberen, om zodoende te ervaren welke lijm, plakstrips het beste bij u past qua verdraagzaamheid en houdbaarheid. De skin-prep van de sunshine Sunshine is een zeer goed product, het bedekt de huid met een waterdichte barrière. Beschermt de huid tegen tapes en lijmen en versterkt de kleefkracht. Ontvetten van de hoofdhuid voor het bevestigen van een haarwerk dmv lijm of plak strips is noodzakelijk. Allergie test voor gebruik van lijmen en tapes wordt aanbevolen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons door te mailen naar [email protected] of bel naar +31 (0) 43 601 3362. Wij helpen u graag verder!