Skin Safe Acrylic Adhesive - Daily Wear

Reference: 033505o

11,49 
Tax included

Sunshine Skin Safe Acrylic Adhesive - Daily wear is een dunnere versie van de Skin Safe Acrylic Adhesive voor het verlijmen van haarwerken.

Houdbaarheid
Inhoud
Quantity

Sunshine Skin safe Acrylic adhesive DAILY WEAR

Sunshine Skin Safe Acrylic Adhesive - Daily wear is een dunnere versie van de Skin Safe Acrylic Adhesive.

Dit product heeft een houdbaarheid van 1 tot 14 dagen.

De hoofdhuid eerst reinigen met 99% alcohol.

Gebruik sponsborstels. Een dunne, gelijkmatige laag op de hoofdhuid aan te brengen en blaas droog tot het plakkerig is. Herhaal dit nog een keer, druk het haarsysteem vervolgens op de hoofdhuid en houd het 10 seconden stevig vast.

Transparant, waterbestendig en geschikt voor lace haarwerken.

U kunt eventueel ook een ondertape gebruiken ter bescherming van uw haarwerk, de ondertape op de PU plakken (binnenkant haarwerk) , en vervolgens de lijm op de ondertape.

De draagtijd verschilt sterk per persoon, dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen, mate van transpiratie.

Wij adviseren de skinprep van de sunshine te gebruiken welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het bevestigingsmiddel aanbrengt, beschermt de huid en verlengt de kleefkracht van uw lijm of tape. 

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming onmiddellijk worden stopgezet.

Allergietest voor gebruik wordt aanbevolen.

Sunshine
033505o

Data sheet

Houdbaarheid
Max. 2 weken

Specific References

4 other products in the same category: