Silicone Elite - Extended Wear

Reference: 033105o

15,39 
Tax included

Sunshine Silicone Elite - Extended wear is een dunnere versie van de Silicone Elite - Maximum Wear, de sterkste lijm op siliconen basis, verkrijgbaar op de markt.

Houdbaarheid
Inhoud
Quantity

Sunshine Silicone Elite - Extended Wear

Sunshine Silicone Elite - Extended wear is een dunnere versie van de Silicone Elite - Maximum Wear, de sterkste lijm op siliconen basis, verkrijgbaar op de markt. Dit product heeft een houdbaarheid van 3 tot 4 weken.

Gebruiksaanwijzing:

- Met de Sunshine Alcohol Remover de huid reinigen.
- Breng een dunne laag aan op de huid en de basis van het haarwerk.
- Gebruik een föhn op koude stand totdat de hechting droger en sterker wordt.
- Druk het haarsysteem op zijn plaats en houd het 10-15 seconden vast.

Vermijd zwemmen, zware inspanning en wassen tot een dag na het aanbrengen.

U kunt eventueel ook een ondertape gebruiken ter bescherming van uw haarwerk, de ondertape op de PU plakken (binnenkant haarwerk), en vervolgens de lijm op de ondertape.

De draagtijd verschilt sterk per persoon, dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen, mate van transpiratie.

Wij adviseren de skinprep van de sunshine te gebruiken welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het bevestigingsmiddel aanbrengt, beschermt de huid en verlengt de kleefkracht van uw lijm of tape. 

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming onmiddellijk worden stopgezet.

Allergietest voor gebruik wordt aanbevolen.

Sunshine
033105o

Data sheet

Houdbaarheid
Max. 4 weken

Specific References

4 other products in the same category: