1522 Cuttings

Reference: 0102B

7,39 
Tax included

Een favoriete strip, deze strip is geschikt voor dagelijks gebruik, medisch getest en is hypo-allergeen.

Houdbaarheid
Hypoallergeen
Tape vorm
Quantity

Een favoriete strip, deze strip is geschikt voor dagelijks gebruik, medisch getest en is hypo-allergeen. De 1522 strip staat bekend om zijn milde eigenschappen en is makkelijk te verwijderen. De strip is niet agressief voor de hoofdhuid. Kortom, een zeer goede strip voor veelvuldig gebruik.

De 1522 Strip is een transparant en dubbelzijdig plakkende strip en is een favoriet in de sunshine collectie. Deze dagelijks strip is hypo-allergeen en medisch getest en staat bekend om zijn milde eigenschappen. De strip is makkelijk te verwijderen. Het is bovendien een geweldige strip voor consumenten die dagelijks de strip willen verwisselen. De 1522 Strip heeft een betrouwbare kleefkracht en is een van de meest verkochte strip.

Wij adviseren u een huidbeschermer, welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt. Dit beschermt de huid en verlengt de leefkracht van uw lijm, strip of tape. 

De draagtijd, houdbaarheid van de strip, tape of lijm verschilt sterk per persoon. Dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen en de mate van transpiratie. 

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming en bevestiging onmiddellijk worden stopgezet.

Sunshine
0102B

Data sheet

Houdbaarheid
Max. 1 week
Hypoallergeen
Ja

Specific References

4 other products in the same category: