Quick Aggressive Cuttings

Reference: 0106B

7,39 
Tax included

Te gebruiken bij alle soorten haarwerken, zoals lace en PU. Deze medische geteste strip is zeer flexibel in gebruik, vooral erg handig tijdens het bevestigen.

Houdbaarheid
Hypoallergeen
Tape vorm
Quantity

Te gebruiken bij alle soorten haarwerken, zoals lace en PU. Deze medische geteste strip is zeer flexibel in gebruik, vooral erg handig tijdens het bevestigen. Deze strip is erg populair in Europa, behoudt zijn kleefkracht voor 1-2 weken en is makkelijk te verwijderen. De Quick Aggressive Strip wordt vaak vergelijken met de 1522. De Quick Aggressive is echter veelzijdiger, doordat deze sneller en sterker vastkleeft.

Transparant en dubbelzijdig plakkend.

Een sterke, flexiblele strip die een zekere kleefkracht geeft tot 2 weken, makkelijk te verwijderen.

Geschikt voor een normale huid, sterker dan de 1522 strip van sunshine.

Wij adviseren u een huidbeschermer, welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt. Dit beschermt de huid en verlengt de leefkracht van uw lijm, strip of tape. 

De draagtijd, houdbaarheid van de strip, tape of lijm verschilt sterk per persoon. Dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen en de mate van transpiratie. 

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming en bevestiging onmiddellijk worden stopgezet.

Sunshine
0106B

Data sheet

Houdbaarheid
Max. 2 weken
Hypoallergeen
Nee

Specific References

4 other products in the same category: