Hyper Hold Cuttings

Reference: 0105B

9,68 
Tax included

De meest sterke strip op de markt. De tape is door zijn matte afwerking, nagenoeg onzichtbaar door lace haarwerken.

Houdbaarheid
Hypoallergeen
Tape vorm
Quantity

De meest sterke strip op de markt. De strip is door zijn matte afwerking, nagenoeg onzichtbaar door lace haarwerken. Voor klanten die op zoek zijn naar een strip met weinig onderhoud, heeft de Hyper Hold strip de voorkeur, mede door de lange houdbaarheid en flexibele kwaliteit. De gemiddelde houdbaarheid ligt tussen de 4 en 6 weken.

De Hyper Hold Strip is een transparant en dubbelzijdig plakkende strip en bevat geen glans. Deze tape is vergelijkbaar met de NO-Shine van de walker.

Bij het verwijderen van de Hyper hold strip kan lijm achterblijven op het haarwerk, daarom adviseren wij bij deze tape een ondertape te gebruiken, namelijk de BASE TAPE van Sunshine. De Hyper Hold Tape is een onzichtbare tape met zeer goede kleefkracht van 4 – 6 weken.

Wij adviseren u een huidbeschermer, welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt. Dit beschermt de huid en verlengt de leefkracht van uw lijm, strip of tape. 

De draagtijd, houdbaarheid van de strip, tape of lijm verschilt sterk per persoon. Dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen en de mate van transpiratie. 

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming en bevestiging onmiddellijk worden stopgezet.

Sunshine
0105B

Data sheet

Houdbaarheid
Max. 6 weken
Hypoallergeen
Nee

Specific References

4 other products in the same category: