Super Lace Cuttings

Reference: 0104B

9,68 
Tax included

Een extra sterke en eenvoudig te verwijderen strip voor haarwerken.

Houdbaarheid
Hypoallergeen
Tape vorm
Quantity

Een extra sterke en eenvoudig te verwijderen strip voor haarwerken. De Super Lace Strip met een extreem hoge kleefkracht, is medisch getest en hypo-allergeen en uitermate geschikt voor klanten die hun haarwerk langdurig willen bevestigen. De strip behoudt zijn werking gewoonlijk 2-4 weken. De Super Lace Strip wordt ook gebruikt als touch-up strip op andere bevestigingen.

De Super Lace Strip is een transparant en dubbelzijdig plakkende strip. Deze strip is een speciale strip voor lace haarwerken en bevat een prima kleefkracht met 2-4 weken houdbaarheid. De strip is makkelijk te verwijderen. Kortom, de Super Lace Strip is dé strip voor lace haarwerken.

Wij adviseren u een huidbeschermer, welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt. Dit beschermt de huid en verlengt de leefkracht van uw lijm strip of tape. 

De draagtijd, houdbaarheid van de strip, tape of lijm verschilt sterk per persoon. Dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen en de mate van transpiratie. 

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming en bevestiging onmiddellijk worden stopgezet.

Sunshine
0104B

Data sheet

Houdbaarheid
Max. 4 weken
Hypoallergeen
Ja

Specific References

4 other products in the same category: