No Glue Cuttings

Reference: 0103B

7,56 
Tax included

Deze strip is sterker en langer houdbaar dan de 1522 tape, gegarandeerde kleefkracht tot 14 dagen met een minimaal residu.

Houdbaarheid
Hypoallergeen
Tape vorm
Quantity

Deze strip is sterker en langer houdbaar dan de 1522 strip, gegarandeerde kleefkracht tot 14 dagen met een minimaal residu. Een veelzijdige strip waar onze klanten op kunnen vertrouwen. Door de matte afwerking is deze strip een van de meest populaire Sunshine Strips.

De No Glue Strip is:
- Een transparant en dubbelzijdig plakkende strip.
- Een sterkere en duurzamere strip als de sunshine 1522 dagelijkse strip.
- Een watervaste strip.

Deze strip heeft een houdbaarheid tot 14 dagen, met een minimaal residu, dit is een veelzijdige strip waar veel van onze klanten op rekenen vanwege zijn betrouwbaarheid. De doffe glans en matte afwerking zorgen ervoor dat deze strip NIET zichtbaar is. De No Glue Strip is zeker een tape om eens te proberen.

Wij adviseren u een huidbeschermer, welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt. Dit beschermt de huid en verlengt de leefkracht van uw lijm, strip of tape. 

De draagtijd, houdbaarheid van de strip, tape of lijm verschilt sterk per persoon. Dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen en de mate van transpiratie. 

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming en bevestiging onmiddellijk worden stopgezet.

Sunshine
0103B

Data sheet

Houdbaarheid
Max. 2 weken
Hypoallergeen
Nee

Specific References

4 other products in the same category: