Liberty Red Cuttings

Reference: 0107B

7,62 
Tax included

De Liberty Red Strip heeft een lange houdbaarheid en een laag residu, die het beste werkt op polyurethaan (PU) units haarwerken.

Houdbaarheid
Hypoallergeen
Tape vorm
Quantity

De Liberty Red Strip heeft een lange houdbaarheid en een laag residu, die het beste werkt op polyurethaan (PU) units. Herkenbaar aan de rode kleur, is dit een transparante, dubbelzijdige, hypo-allergene strip die bekend staat om de gemakkelijke reiniging. Hoewel deze langdurig gedragen kan worden, met eenvoudige reiniging, is deze strip ook ideaal voor dagelijks gebruik.

De Liberty Red Tape is een dubbelzijdig plakkend en transparant tape. Zowel ondertape als gewone tape. Deze tape komt het beste tot zijn recht op een PU plakplaats en is hypo-allergeen. De Liberty Red Tape heeft een MAX. houdbaarheid van enkele dagen, is ZEER makkelijk te verwijderen, heeft een milde hechting en laat zeer weinig residu achter. 

Wij adviseren u een huidbeschermer, welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt. Dit beschermt de huid en verlengt de leefkracht van uw lijm of tape. 

De draagtijd, houdbaarheid van de strip, tape of lijm verschilt sterk per persoon. Dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen en de mate van transpiratie. 

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming en bevestiging onmiddellijk worden stopgezet.

Sunshine
0107B

Data sheet

Houdbaarheid
Max. 1 week
Hypoallergeen
Ja

Specific References

4 other products in the same category: