Sunshine Cuttings

Reference: 0107B

7,56 
Tax included

Onze wereldberoemde Sunshine Strip heeft een uitstekende kleefkracht en bevestigt haarwerken als geen andere tape op de markt.

Houdbaarheid
Hypoallergeen
Tape vorm
Quantity

Onze wereldberoemde Sunshine Strip heeft een uitstekende kleefkracht en bevestigt haarwerken als geen andere strip op de markt. Sunshine Strip blijft minimaal 5 dagen houdbaar en houdt vaak zelfs langer dan 2 weken, zonder vervaging.

Het beste kenmerk van de Sunshine Strip is de eenvoudige verwijdering van de strip, met weinig tot geen residu, waardoor veel gebruikers deze als dagelijkse strip gebruiken. Naast de eenvoudige reiniging en hoge kleefkracht, Sunshine is nauwelijks zichtbaar en gaat goed samen met veel verschillende soorten haarwerken.

De Wereld - bekendste strip van de sunshine serie is een dubbelzijdige hypo-allergene strip die bekend staat om zijn eenvoudige reiniging. Deze strip is heel makkelijk te verwijderen met weinig tot geen residu (achterblijvende plak) en wordt daarom door veel klanten gebruikt als een dagelijks strip.

De sunshine heeft een prima kleefkracht met niet-agressieve hechting en is makkelijk in gebruik. Het beste resultaat heeft deze strip met haarwerken met een PU ( polyurethaan).

Wij adviseren u een huidbeschermer, welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt. Dit beschermt de huid en verlengt de leefkracht van uw lijm of strip. 


De draagtijd, houdbaarheid van de strip, tape of lijm verschilt sterk per persoon. Dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen en de mate van transpiratie. 

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming en bevestiging onmiddellijk worden stopgezet.

Sunshine
0107B

Data sheet

Houdbaarheid
Max. 6 weken
Hypoallergeen
Ja

Specific References

4 other products in the same category: