Stick It Cuttings

Reference: 0109B

7,56 
Tax included

Bent u op zoek naar een lichte, dunne strip die goed houdt? Stick It biedt meer dan 4 weken stevige houdbaarheid voor uw pruik en haarwerk.

Houdbaarheid
Hypoallergeen
Tape vorm
Quantity

Bent u op zoek naar een lichte, dunne strip die goed houdt? Stick It biedt meer dan 4 weken stevige houdbaarheid. Het is ontzettend lichtgewicht en comfortabel op de hoofdhuid. Deze strip biedt niet alleen een enorme kleefkracht, het is ook zeer eenvoudig te verwijderen.

Sunshine Tape heeft jaren van technologische kennis in deze tape geïnvesteerd, zodat deze bij het verwijderen, weer direct loslaat. De Stick It strip is bestendig tegen zweet en behoudt zijn kleefkracht ook in zeer vochtige omstandigheden. De Stick It strip is dan ook een dubbelzijdig plakkende en transparante tape.

Wij adviseren u een huidbeschermer, welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt. Dit beschermt de huid en verlengt de leefkracht van uw lijm of tape. 

De draagtijd, houdbaarheid van de strip, tape of lijm verschilt sterk per persoon. Dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen en de mate van transpiratie. 

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming en bevestiging onmiddellijk worden stopgezet.

Sunshine
0109B

Data sheet

Houdbaarheid
Max. 4 weken
Hypoallergeen
Nee

Specific References

4 other products in the same category: