Lace Front Hold Cuttings

Reference: 0101B

9,08 
Tax included

Perfecte strip voor lace Haarwerk systemen. 

Houdbaarheid
Hypoallergeen
Tape vorm
Quantity

De Lace Front Hold Strip is een perfecte strip voor lace systemen. Deze versie van de standaard 'Blue Liner' is een transparant en dubbelzijdig plakkende tape. Deze tape is een prima tape voor LACE systemen en lace front haarwerken en pruiken. De houdbaarheid van deze tape is maar liefst 2-4 weken. Deze super lace tape heeft een matte afwerking en de tape is transparant.

Deze strip is reukloos en bacterie-werend, een zeer goede strip met goede houdbaarheid. In deze tape/strip is nylon verwerkt voor het vergemakkelijken van het opbrengen en blijft een stuk minder plakresten achter op het binnenwerk van het haarwerk dan de normale blue liner tape. De Lace Front Hold Strip dient altijd afgerold te worden tijdens het verwijderen van het haarwerk, NOOIT trekken aan de tape.

Bij deze strip adviseren wij een ONDERTAPE te gebruiken, bij gebruik van een plakrand, maar niet bij lace pruiken.

Wij adviseren u een huidbeschermer, welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt. Dit beschermt de huid en verlengt de leefkracht van uw lijm of tape. 

De draagtijd, houdbaarheid van de strip of lijm verschilt sterk per persoon. Dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen en de mate van transpiratie. 

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming en bevestiging onmiddellijk worden stopgezet.

Sunshine
0101B

Data sheet

Houdbaarheid
Max. 4 weken
Hypoallergeen
Nee

Specific References

4 other products in the same category: