Sunshine Tape Original

Reference: 02080503

10,89 
Tax included

Onze wereldberoemde Sunshine Tape heeft een uitstekende kleefkracht en bevestigt haarwerken als geen andere tape op de markt.

Lengte
Breedte
Houdbaarheid
Hypoallergeen
Quantity

Onze wereldberoemde Sunshine Tape heeft een uitstekende kleefkracht en bevestigt haarwerken als geen andere tape op de markt. Sunshine Tape blijft minimaal 5 dagen houdbaar en houdt vaak zelfs langer dan 2 weken, zonder vervaging.

Het beste kenmerk van de Sunshine Tape is de eenvoudige verwijdering van de tape, met weinig tot geen residu, waardoor veel gebruikers deze als dagelijkse tape gebruiken. Naast de eenvoudige reiniging en hoge kleefkracht, Sunshine is nauwelijks zichtbaar en gaat goed samen met veel verschillende soorten haarwerken.

De Sunshine Tape is een dubbelzijdig plakkend en transparante tape. De Wereld - bekendste tape van de sunshine serie is een dubbelzijdige hypo-allergene tape die bekend staat om zijn eenvoudige reiniging. Deze tape is heel makkelijk te verwijderen met weinig tot geen residu (achterblijvende plak) en wordt daarom door veel klanten gebruikt als een dagelijks tape.

De sunshine heeft een prima kleefkracht met niet-agressieve hechting en is makkelijk in gebruik. Het beste resultaat heeft deze tape met haarwerken met een PU ( polyurethaan). 

Wij adviseren u een huidbeschermer, welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt. Dit beschermt de huid en verlengt de leefkracht van uw lijm of tape. 

De draagtijd, houdbaarheid van de tape of lijm verschilt sterk per persoon. Dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen en de mate van transpiratie. 

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming en bevestiging onmiddellijk worden stopgezet.

Sunshine
02080503

Data sheet

Houdbaarheid
Max. 2 weken
Width
25 mm
Hypoallergeen
Nee

Specific References

4 other products in the same category: