Stick It Tape

Reference: 02090503

10,89 
Tax included

Bent u op zoek naar een lichte, dunne tape die goed houdt voor uw haarwerk? Stick It biedt meer dan 4 weken stevige houdbaarheid.

Lengte
Breedte
Houdbaarheid
Hypoallergeen
Quantity

Bent u op zoek naar een lichte, dunne tape die goed houdt? Stick It biedt meer dan 4 weken stevige houdbaarheid. Het is ontzettend lichtgewicht en comfortabel op de hoofdhuid. Deze tape biedt niet alleen een enorme kleefkracht, het is ook zeer eenvoudig te verwijderen. Sunshine Tape heeft jaren van technologische kennis in deze tape geïnvesteerd, zodat deze bij het verwijderen, weer direct loslaat. Stick It is bestendig tegen zweet en behoudt zijn kleefkracht ook in zeer vochtige omstandigheden.

Deze tape heeft een potentiële houdbaarheid van 4 weken en zeer comfortabel voor de hoofdhuid. Moeilijk te geloven dat deze dunne tape zo sterk is. Makkelijk te verwerken tijdens het wisselen van de tape.

Deze tape is zweet bestendig en heeft een lage glans. De Stick It Tape is dan ook een dubbelzijdig plakkende en transparante tape.

Wij adviseren u een huidbeschermer, welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt. Dit beschermt de huid en verlengt de leefkracht van uw lijm of tape. 

De draagtijd, houdbaarheid van de tape of lijm verschilt sterk per persoon. Dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen en de mate van transpiratie. 

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming en bevestiging onmiddellijk worden stopgezet.

Sunshine
02090503

Data sheet

Houdbaarheid
Max. 4 weken
Width
25 mm
Hypoallergeen
Nee

Specific References

4 other products in the same category: