Quick Aggressive Tape

Reference: 02060503

7,49 
Tax included

Te gebruiken bij alle soorten haarwerken, zoals lace en PU. Deze medische geteste tape is zeer flexibel in gebruik, vooral erg handig tijdens het bevestigen.

Lengte
Breedte
Houdbaarheid
Hypoallergeen
Quantity

Te gebruiken bij alle soorten haarwerken, zoals lace en PU. Deze medische geteste tape is zeer flexibel in gebruik, vooral erg handig tijdens het bevestigen. Deze tape is erg populair in Europa, behoudt zijn kleefkracht voor 1-2 weken en is makkelijk te verwijderen. De Quick Aggressive tape wordt vaak vergelijken met de 1522. De Quick Aggressive is echter veelzijdiger, doordat deze sneller en sterker vastkleeft.

Transparant en dubbelzijdig plakkend.

Een sterke, flexibele tape die een zekere kleefkracht geeft tot 2 weken, makkelijk te verwijderen.

Geschikt voor een normale huid, sterker dan de 1522 tape van sunshine.

Wij adviseren u een huidbeschermer, welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt. Dit beschermt de huid en verlengt de leefkracht van uw lijm of tape. 

De draagtijd, houdbaarheid van de tape of lijm verschilt sterk per persoon. Dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen en de mate van transpiratie. 

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming en bevestiging onmiddellijk worden stopgezet.

Sunshine
02060503

Data sheet

Houdbaarheid
Max. 2 weken
Width
25 mm
Hypoallergeen
Nee

Specific References

4 other products in the same category: